Mándame un Whatsapp

Esther i jo solíem passar estius sencers jugant al carrer, amb els ninots de playmobil mos inventàvem històries de dives i grangers, érem petites i encara no sabíem tot el que teníem en comú. Les nostres vides eren paral·leles a Saragossa i a Barcelona. Les dues vam anar a acadèmies de dibuix pero esta clar que Esther Camín era la il·lustradora de la penya… els seus dibuixos eren sobrenaturals!! El batxillerat artístic mos va obrir la ment i mos va definir, sobretot a ella, que després se va ficar de ple al món de la moda (un encert ja que ella sempre a sigut molt original en la roba).

No fa molt que va canviar l’agulla i el didal per la tinta. Ara comença al món dels tatuatges, el cos és la seua làmina i diguem que al principi el seu cos va ser la seua làmina. Tots volem que mos tatuo!!

Esther ha col·laborat en l’estudi de Nebulosa Gràfica com a il·lustradora, aqui tos deixem unes quantes il·lustracions seues, algunes d’elles s’han convertit en tatuatges i han estat exposades en la seua última exposició en La Chiquita Restaurant: aquí teniu una video-entrevista de KMÍN.

———————————————————————————————————–

Esther y yo soliamos pasar veranos enteros jugando en la calle, con los muñecos de playmobil nos inventabamos historias de divas y granjeros, eramos pequeñas y todavía no sabiamos todo lo que teniamos en común. Nuestras vidas eran paralelas en Zaragoza y en Barcelona. Las dos fuimos a academias de dibujo pero esta claro que Esther Camín era la ilustradora de la peña… sus dibujos eran sobrenaturales!! El bachillerato artístico nos abrió la mente y nos definió, sobre todo a ella, que después se metió de lleno en el mundo de la moda (un acierto ya que ella siempre a sido muy original con la ropa).

No hace mucho que cambió la aguja y el dedal por la tinta. Ahora empieza en el mundo de los tatuajes, el cuerpo es su lámina y digamos que al principio su cuerpo fue su lámina. Todos queremos que nos tatue!!

Esther ha colaborado en el estudio de Nebulosa Gràfica como ilustradora, aqui os dejamos unas cuantas ilustraciones suyas, algunas de ellas se han convertido en tatuajes y han sido expuestas en su última exposición en La Chiquita Restaurant: aquí teneis una video entrevista de KMÍN.